Σπορ

Σάκκαρη υπέρ Τσιτσιπά: «Δεν το κάνει επίτηδες, ιδρώνει πολύ»

Τι είπε για τον Στεφανο Τσιτσιπά. η Μαρία Σάκκαρη

sakkari

Μετά την πρόκριση της στο δεύτερο γύρο τou US OPEN, η κορυφαία τενίστρια δέχτηκε ερώτηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, λόγω των αντιδράσεων του Άντι Μάρεϊ για την καθυστέρηση του Έλληνα τενίστα στα toilet breaks του αγώνα τους.

Η Μαρία Σάκκαρη υπερασπίστηκε τον Έλληνα πρωταθλητ Τσιτσιπά, δηλώνοντας σχετικά πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει πρόβλημα έντονης εφίδρωσης και χρειάζεται ν’ αλλάζει ρούχα συχνά.

«Ξέρω πολύ καλά τον Στέφανο και ξέρω ότι ιδρώνει πάρα πολύ. Έπαιξα μαζί του στο Τόκιο και ίδρωνε υπερβολικά. Ξέρω ότι χρειάζεται να πάει να αλλάξει και γι’ αυτό πάει στην τουαλέτα. Δεν γίνεται να αλλάξει το σορτς και το εσώρουχό του στο court. Μπορεί να του παίρνει περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλους παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι πάει στα αποδυτήρια και κάθεται εκεί χωρίς να κάνει τίποτα για να εκνευρίσει τον αντίπαλο ή να κόψει τον ρυθμό. Του παίρνει πολύ χρόνο γιατί πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα, μπορεί εσώρουχο, κάλτσες, τα πάντα… Δε νομίζω ότι το κάνει επίτηδες» δήλωσε η Σάκκαρη για το θέμα.

Δείτε επίσης