Σπορ

Εκτός μεταλλίων η Εθνική Νέων Ανδρών στο Πόλο

Ηττήθηκε στα προημιτελικά από Ουγγαρία

polo1

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 11-9, στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Πράγας, την Παρασκευή (3/9) και οι ελπίδες, για την υπεράσπιση του τίτλου ή την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου, απέβησαν άκαρπες.

Τα αγόρια του Μάκη Βολτυράκη δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, που θα τους έβαζαν στα μετάλλια και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στη διοργάνωση για τις θέσεις 5-8, όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (4/9), στις 16.00 ώρα Ελλάδας, την Κροατία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του προημιτελικού, το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να σκοράρουν αμφότερες (3-3), έως τις αρχές της δεύτερης περιόδου, όμως η Ουγγαρία πήρε το προβάδισμα στο ημίχρονο με 5-3. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Εθνική μας ομάδα το πάλεψε αρκετά, μέχρι και 2 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, όπου μείωσε σε 9-7, όμως ηττήθηκε με 11-9 και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του θεσμού.

Τα οκτάλεπτα: 3-2 , 2-1 , 3-2 , 3-4

Ουγγαρία: Γκιάπιας, Κέβι, Σεγκάλμι, Μολναρ, Μπατίζι 1, Νίρι, Μεζάρος, Βιγκβάρι Βινς 2, Κόναρικ 5, Βιγκβάρι Βεν. 3, Γκαμπόρ, Αράνι, Κόρομ

Ελλάδα: Ανδρεάδης, Γωνιωτάκης, Πούρος, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος 1, Κεχαλάρης, Γκίλλας 2, Μόκκας, Μύριλος 1, Ηλιόπουλος, Σγουρίδης 2, Κουγιούνης, Κουτρουλάκης

Δείτε επίσης