Σπορ

Τότεναμ: Βαριά καμπάνα περιμένει τους Ρομέρο και Λο Σέλσο

Για ποιο λόγο αναμένεται να τιμωρηθούν οι δύο παίκτες της Τοτεναμ

romero

Τα πρωόγνωρα περιστατικά που συνέβησαν στο μεγάλο ντέρμπι Βραζιλίας και Αργεντινής, κάνουν το γύρο του κόσμου, με την τύχη του αγώνα πλέον να έχει περάσει στη FIFA και τις τιμωρίες να προβλέπονται μεγάλες και για τις δύο πλευρές.

Τα βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως βαριές τιμωρίες θα υποστούν και οι Κρίστιαν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο, που μαζί με του Εμιλιάνο Μπουενδία και Εμιλιάνο Μαρτίνες θεωρείται ότι παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Βραζιλίας. Οι δύο πρώτοι μάλιστα έχουν προκαλέσει και την οργή της Τότεναμ στην οποία ανήκουν, καθώς αγνόησαν τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί και συμμετείχαν κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το χάος που έχει προκληθεί αφορά και το γεγονός ότι η Τότεναμ είχε συμφωνήσει με την ομοσπονδία της Αργεντινής, ώστε οι δύο παίκτες να δώσουν το «παρών» σε δύο από τα τρία ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022, που διεξάγονται αυτές τις ημέρες, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε πως δεν είχε ενημερωθεί.

Συνεπώς οι Λο Σέλσο και Ρομέρο θα παραμείνουν στην αποστολή της Αργεντινής για το ματς με τη Βολιβία (10/09, 02:30) κι έτσι θα χάσουν λόγω υποχρεωτικής καραντίνας τα παιχνίδια με Κρίσταλ Πάλας, Ρεν για το Conference League, αλλά και πιθανότατα και το ντέρμπι με την Τσέλσι.

Δείτε επίσης