Σπορ

Σβαμπ: Να κατακτήσουμε έναν τίτλο φέτος

«Στόχος μας είναι να είμαστε επιθετικοί» τόνισε ο μέσος του ΠΑΟΚ Στέφαν Σβαμπ

swab

Ο Στέφαν Σβαμπ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τη μη κλήση του στην Εθνική Αυστρίας παρά τις υψηλές πτήσεις με τον ΠΑΟΚ ενώ στάθηκε και στο νέο πρόσωπο του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν!

Αίσθηση προκάλεσε ακόμη και στην Αυστρία το γεγονός πως ο Στέφαν Σβαμπ δεν βρέθηκε στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού παρά την αναγκαιότητα που υπήρχε στα χαφ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να τοποθετείται στους συμπατριώτες του επί του θέματος.

«Δεν βάζω τον εαυτό μου πάνω από τους 3-4 παίκτες που καλούνται στην Εθνική, ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή υπήρχε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή και είμαι πεπεισμένος πως θα μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφαν Σβαμπ χωρίς διάθεση να επεκταθεί περισσότερο στη μη κλήση του από τον Φράνκο Φόντα, δηλώνοντας απόλυτα αφοσιωμένος στα καθήκοντα του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι Αυστριακοί καταγράφουν λεπτομερώς τα πεπραγμένα του 30χρονου χαφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αποτελώντας μια «σταθερά» στα μεσαία γραμμή δεδομένου πως πραγματοποίησε υψηλές πτήσεις στους προκριματικούς του Conference League με Μποέμιαν και Ριέκα.

Μιλώντας για τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια της φετινής σεζόν, ο Σβαμπ τόνισε πως η ομάδα έχει νέο πρόσωπο, ωστόσο, όπως υπογράμμισε: «Ο στόχος μας είναι να είμαστε επιθετικοί, πρέπει να κατακτήσουμε έναν τίτλο φέτος...»

Πηγή: sdna.gr

Δείτε επίσης