Σπορ

Η CUPRA αποκάλυψε το Tavascan Extreme E Concept

Το αμάξωμα του CUPRA Tavascan Extreme E Concept είναι κατασκευασμένο από ίνες λιναριού καθιστώντας το περιβαλλοντικά βιώσιμο

Tavascan-Extreme-E-Concept_01_HQ

H CUPRA ενσωματώνει το DNA της μάρκας στο CUPRA Tavascan Extreme E Concept.

Το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι το επόμενο στάδιο του project Extreme E, το οποίο φανερώνει επίσης τη σχεδιαστική γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί στη μελλοντική σειρά παραγωγής του CUPRA Tavascan, του δεύτερου 100% ηλεκτρικού μοντέλου που θα σχεδιαστεί και θα κατασκευστεί στη Βαρκελώνη και θα φτάσει στις αγορές το 2024.

Το CUPRA Tavascan Extreme E Concept χαρακτηρίζεται από μία εντελώς νέα εξωτερική σχεδίαση καθώς και από μία ολιστική προσέγγιση στη χρήση φυσικών υλικών, καθιστώντας το πιο βιώσιμο και ακόμη πιο εύκολα επισκευάσιμο και προσαρμόσιμο.

«Πιστεύουμε ακράδαντα στο project Extreme E στο σύνολό του», δήλωσε ο Antonino Labate, Director of Strategy, Business Development and Operations της CUPRA.

«Η ηλεκτροκίνηση, η βιωσιμότητα, η ισότητα των φύλων και η ποικιλομορφία είναι κοινές αξίες μεταξύ της CUPRA και του Extreme E. Το CUPRA Tavascan Extreme E Concept είναι ξεκάθαρη απόδειξη της σκληρής δουλειάς που κάνουμε στη CUPRA για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε την επόμενη σεζόν».


Δείτε επίσης