Σπορ

Champions League: Ίντερ – Ρεάλ 0-1: Στην κορυφή του τέταρτου ομίλου παρέα με την «ελληνική» Σέριφ οι Μαδριλένοι

Η «ελληνική» Σέριφ απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή του τέταρτου ομίλου του Champions League καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στο Μιλάνο κι έπιασε στη βαθμολογία τους Μολδαβούς. Νωρίτερα πανηγύρισαν ιστορική νίκη επί της Σαχτάρ με 2-0.

real1-2048x1376

Η «ελληνική» Σέριφ απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή του τέταρτου ομίλου του Champions League. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στο Μιλάνο κι έπιασε στη βαθμολογία τους Μολδαβούς, οι οποίοι νωρίτερα πανηγύρισαν ιστορική νίκη επί της Σαχτάρ με 2-0.

«Χρυσός» σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Ροντρίγκο, ο οποίος «πλήγωσε» την Ίντερ στο 89′, χαρίζοντας μία πολύ σημαντική νίκη στους Μαδριλένους.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο η Ίντερ ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ, ούσα εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Όποια ιταλική προσπάθεια κι αν γινόταν, όμως, σταματούσε πάνω στον τερματοφύλακα των Μαδριλένων, Κουρτουά.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ίντερ να απειλεί εκ νέου στο 54′, αλλά τον Κουρτουά να βγάζει και την κεφαλιά του Τζέκο. Στη συνέχεια της φάσης, ο Σκρίνιαρ δεν μπόρεσε να σκοράρει στην επαναφορά και ενώ ήταν αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή.

Η Ίντερ έχασε τις μεγάλες φάσεις, αλλά το γκολ το πέτυχε τελικά η Ρεάλ. Στο 89′, έπειτα από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, ο Καμαβινγκά “έσπασε” στον Ροντρίγκο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση εκτέλεσε τον Χαντάνοβιτς για το 0-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, μιας και μετά το γκολ των Μαδριλένων δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο στο παιχνίδι.

Η 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου

Σέριφ Τίρασπολ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-0
(16’ Τραορέ, 62’ Γιανσάνε)

Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
(89’ Ροντρίγκο)

Η επόμενη αγωνιστική

Τρίτη 28/09
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ίντερ (19:45)
Ρεάλ Μαδρίτης-Σέριφ Τίρασπολ (22:00)

Βαθμολογία

1. Σέριφ 3
2. Ρεάλ 3
3. Ίντερ 0
4. Σαχτάρ 0

Δείτε επίσης