Σπορ

Champions League: Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο 0-0: Άδικη ισοπαλία για τους Δράκους

Το λιγότερο εντυπωσιακό ματς του Champions League, με λήξη 0-0 - Οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να το ξεχάσουν από τα νεύρα τους

atleticonew

Ήταν το λιγότερο παραγωγικό ματς της βραδιάς και γενικά το λιγότερο εντυπωσιακό της πρεμιέρας του φετινού Champions League. Αυτό το 0-0 στο Ατλέτικο Μαδρίτης-Πόρτο θα χαθεί στη λήθη του θεσμού, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να το ξεχάσουν από τα νεύρα τους.

Η Πόρτο ήταν καλύτερη, είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ουρίμπε (55'), ενώ με εξαιρετικά αμφιλεγόμενη απόφαση του VAR, ακυρώθηκε στον Ταρέμι ένα γκολ που μάλλον έπρεπε να μετρήσει. Η Ατλέτικο δεν έκανε τίποτα επιθετικά, ενώ στις καθυστερήσεις τρίτωσε το κακό για τους Δράκους με την αποβολή του Μπεμπά.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε (75' Ερέρα), Ερμόσο (56' Λόντι), Χιμένες, Κοντογμπιά, Λεμάρ (36' Ντε Πάουλ), Κόκε (56' Κορέα), Καράσκο, Γιορέντε, Ζοάο Φέλιξ (56' Γκριεζμάν), Λουίς Σουάρες

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Ντιόγκο Κόστα, Πέπε (54' Μαρκάνο), Μπεμπά, Ζανούσι (47' Βέντελ), Κορόνα, Γκρούγιτς, Ουρίμπε (66' Βιτίνια), Ντίας (84' Πεπέ), Οτάβιο, Ταρέμι, Τόνι Μαρτίνες (66' Ολιβέιρα).


Δείτε επίσης