Σπορ

AEK: Τι αναφέρει για την έκθεση του παρατηρητή

Το ματς με τον ΟΦΗ άναψε φωτιές σε όλα τα επίπεδα

aek

Εκτός από τις διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΑΕΚ, στο επίκεντρο βρίσκονται και τα όσα έλαβαν χώρα στις εξέδρες του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Η ΑΕΚ ήταν έξαλλη με τη φιλοξενία των Κρητικών, οι οποίοι έκαναν λόγο για μυθεύματα, με την Ένωση να απαντά στα όσα υποστήριξε η πλευρά του ΟΦΗ.

ΑΕΚ, ΟΦΗ, αλλά και οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου κλήθηκαν σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League Interwetten, με την Ένωση από τη μεριά της να τονίζει πως η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα τη δικαιώνει απόλυτα στα όσα ισχυρίζεται.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, η έκθεση κάνει λόγο για έλλειψη προστασίας των ανθρώπων της ΑΕΚ με απουσία προσωπικού ασφαλείας και αστυνομικής δύναμης και αναφέρει την επίθεση εναντίον των ανθρώπων του ΔΣ της ΑΕΚ από φιλάθλους μετά το 2-0 με σπρωξίματα και ύβρεις, αλλά και ύβρεις στη λήξη της αναμέτρησης. Όπως αναφέρουν στην ΑΕΚ, η έκθεση αναφέρει ελλιπή μέτρα ασφαλείας και την είσοδο φιλάθλων του ΟΦΗ στο τέλος, γεγονός που δεν επέτρεψε στους παίκτες των κιτρινόμαυρων να κάνουν δηλώσεις.

Όσον αφορά τις κλήσεις σε απολογία των Κονέ και Παπαδημητρίου, από την ΑΕΚ επισημαίνουν ότι δεν έγιναν ποτέ χειρονομίες και ότι το μόνο που έλαβε χώρα ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή Φωτιά σε δύο στιγμές. Στο τέλος του πρώτου μέρους, όπου η έκθεση αναφέρει φραστική επίθεση ανθρώπων της ΑΕΚ προς τον Φωτιά κατά την αποχώρηση για τα αποδυτήρια και στο τέλος του αγώνα κατά την αποχώρηση του διαιτητή από το γήπεδο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δείτε επίσης