Σπορ

Πελέ για Μέσι: «Συγγνώμη αν άργησα, το ταλέντο σου είναι μοναδικό»

Απίστευτη κίνηση από τον θρύλο του ποδοσφαίρου

pele

Ο Πελέ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Ο μύθος του ποδοσφαίρου υποβλήθηκε σε αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο, πήρε εξιτήριο και στη συνέχεια διακομίστηκε εκ νέου στην εντατική μονάδα θεραπείας για προληπτικούς λόγους, μένοντας πίσω όπως είναι λογικό για ένα διάστημα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ανάμεσα σε αυτές τις δυσκολίες του, ο Πελέ υποκλίθηκε στο ταλέντο του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στις αρχές Σεπτέμβρη τον είχε αφήσει πίσω στη λίστα των σκόρερ των εθνικών ομάδων της Νοτιού Αμερικής και είχε ανέβει στην απόλυτη κορυφή (79 γκολ έναντι 77).

Απολογούμενος για την... καθυστέρηση, ο 81χρονος Πελέ αποθέωσε τον Λέο δοθείσης της ευκαιρίας από το σπουδαίο ρεκόρ και του ευχήθηκε πολλές ακόμη διακρίσεις κι επιτεύγματα στο πλευρό των έτερων... σωματοφυλάκων της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ.

«Γεια σου Λέο, συγγνώμη αν άργησα. Ωστόσο, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να σε συγχαρώ για ένα ακόμα ρεκόρ που έσπασες νωρίτερα μέσα στον μήνα. Το ταλέντο σου όταν παίζεις ποδόσφαιρο είναι ασυναγώνιστο. Εύχομαι να πετύχεις ακόμα περισσότερα, παρέα με τους φίλους μου, Κιλιάν Μπαπέ και Νεϊμάρ».


Δείτε επίσης