Σπορ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανανέωσε τη χορηγική συνεργασία με την Tesla

Η σχετική ανακοίνωση

pao-tesla_paobcgr_190827

Τη συνέχιση της συνεργασίας της με την εταιρεία οικιακών συσκευών Tesla για τη σεζόν 2021-22 επισημοποίησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η εταιρεία οικιακών συσκευών Tesla ανακοινώνουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για τη σεζόν 2021/2022.

Μετά από μια “καρποφόρα” χρονιά και για τους δυο εταίρους, η οποία οδήγησε σε σημαντική ανάπτυξη του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Tesla αλλά και ακόμη περισσοτέρους τίτλους για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ανακοινώνεται η συνέχεια της εξαιρετικής τους συνεργασίας.

Την περασμένη σεζόν, ο πολυνίκης του θεσμού του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κατέκτησε τον 40ο του τίτλο, ενώ ταυτόχρονα κέρδισε και το 20ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του, κάνοντας ακόμα ένα double στην ένδοξη και διαχρονική του πορεία.

Παράλληλα, η Tesla κατάφερε να συνεχίσει την ανάπτυξή της εμπλουτίζοντας το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα, με λευκές συσκευές όπως πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία κ.α., μεγάλη γκάμα τηλεοράσεων (Smart, Non Smart, και Android) και κλιματιστικών, καθώς και άλλων ηλεκτρονικών ειδών οικιακής χρήσης, όλα σε ασύγκριτη ποιότητα και τιμή.

Η Tesla διαθέτει σύγχρονες, αλλά απλές στη χρήση συσκευές - έτοιμες να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε σπίτι και να υποστηρίξουν όλα τα lifestyle. Η φιλοσοφία της εταιρείας εστιάζει στο ότι η τεχνολογία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Τόσο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, όσο και η Tesla, στοχεύουν σταθερά σε μακροχρόνιες επιτυχίες, συνεπώς ευελπιστούμε ότι μελλοντικά θα υπάρξουν ακόμη περισσότεροι λόγοι για να γιορτάσουμε.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν!».

Δείτε επίσης