Σπορ

ΑΕΚ: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προπονητές - Ο ρόλος του Γιαννίκη

Έτσι ξαφνικά η Ένωση βρέθηκε σε αναζήτηση προπονητή - Τα βλέμματα προς εξωτερικό και ο Γιαννίκης

milojevic

Οι ραγδαίες εξελίξεις από το βράδυ της Παρασκευής με το αιφνιδιαστικό τέλος της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφεραν την ΑΕΚ να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Στην Ένωση δεν περίμεναν τόσο άμεσες εξελίξεις με τον Μιλόγεβιτς για διαζύγιο μαζί του. Από την άλλη όμως, όπως γράψαμε, το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να τους... χάλασε κιόλας.

Σε κάθε περίπτωση στην ΑΕΚ πρέπει να αποφασίσουν για τον εκλεκτό στον πάγκο και τη δεδομένη στιγμή από την ελληνική αγορά αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι ο Αργύρης Γιαννίκης.

Από χθες στο Gazzetta διαβάσατε τις πρώτες επαφές που είχε κάνει η ΑΕΚ με τον Γιαννίκη, αλλά και με τον Δώνη. Ο Γιαννίκης όμως είναι αυτός που είναι η πρώτη επιλογή από τις περιπτώσεις εντός συνόρων. Μάλιστα ο 41χρονος προπονητής φαίνεται να είναι διαβασμένος αναφορικά με την Ένωση και γενικότερα υπάρχει καλή γνώμη γι' αυτόν. Από την άλλη βέβαια είναι ένας προπονητής που δεν έχει περάσει από πάγκους ομάδων όπως της ΑΕΚ...

Την ίδια στιγμή στην Ένωση εξετάζουν φυσικά και περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό. Όπως τονίσαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό και δεδομένο και το σίγουρο είναι πως θα μελετηθούν και άλλα ονόματα πριν οι κιτρινόμαυροι καταλήξουν στον εκλεκτό.

Ήδη στην ΑΕΚ κοιτάζουν τις επιλογές που υπάρχουν από την ξένη αγορά. Έχουν υπάρξει προτάσεις προς τη μεριά της ΑΕΚ και ζυγίζονται όλα τα δεδομένα. Άλλωστε υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ξένων προπονητών με καλό βιογραφικό και παραστάσεις που βρίσκονται χωρίς ομάδα ακόμα και αυτήν την περίοδο.

Μένει να φανεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα από τις επαφές και τις συζητήσεις που θα γίνουν τόσο εντός ΑΕΚ όσο και με τους υποψήφιους, ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί για τον εκλεκτό που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μιλόγεβιτς.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Παναγιωτάρας έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού και προετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο μετά τη διακοπή.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Δείτε επίσης