Σπορ

Παναθηναϊκός: Πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα - Απειλείται με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στον Παναθηναϊκό

pao

Στο στόχαστρο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ μπήκε ο Παναθηναϊκός! Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στους «πράσινους» για συμβάντα που σημειώθηκαν στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ιωνικό και δεν έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Αφού ήρθαν λοιπόν εις γνώση του είτε από ΜΜΕ, είτε από κάποια επώνυμη καταγγελία, επενέβη αυτεπάγγελτα και βάσει των άρθρων που έχει παραπέμψει το «τριφύλλι», εκείνο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός παραπέμπεται με το άρθρο 15 παρ. 3ε, που αφορά ρίψη αντικειμένων οι οποίες θα μπορούσαν, αλλά δεν προκάλεσαν, σωματικές βλάβες, ούτε διέκοψαν προσωρινά τον αγώνα και προβλέπει πρόστιμο από 5.000 ευρώ έως 70.000 ευρώ.

Επίσης παραπέμπεται με το άρθρο 15 παρ. 4β, που αφορά σε είσοδο οπαδών ή επεισόδια τα οποία συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, είτε με βιαιοπραγίες και προβλέπει ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 50.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε επίσης