Σπορ

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς με την Άιντραχτ

Ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Άιντραχτ

Anakoinosi-red-2

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Άιντραχτ.

Συγκεκριμένα, τα 2.000 κομμάτια που είχαν παραλάβει για το αποψινό ματς του Europa League εξαντλήθηκαν.

Παράλληλα δόθηκαν κατευθύνσεις στους κατόχους τους σχετικά με τον τρόπο που θα προσέλθουν στο γήπεδο, με τη σχετική ενημέρωση ν’ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας πως εξαντλήθηκαν τα 2.000 εισιτήρια που προμηθεύτηκε για τον αγώνα με την Άιντραχτ.

Ύστερα από τις οδηγίες της γερμανικής αστυνομίας και της Άιντραχτ, οι κάτοχοι εισιτηρίων οφείλουν να τηρήσουν τα παρακάτω:

Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και του εισιτηρίου του αγώνα.

Το σημείο συνάντησης είναι η κεντρική πλατεία της Φρανκφούρτης, Konstablerwache στις 17.30 (ώρα Γερμανίας). Από εκεί και με τη συνοδεία αστυνομίας θα μετακινηθούν προς το στάδιο με τρένο.

Δεν απαιτείται αγορά εισιτηρίου για το τρένο, εφόσον έχουν μαζί τους το εισιτήριο του αγώνα.

Η είσοδος θα γίνεται από το Parking 9 του σταδίου. Οι φίλαθλοι που θα έρθουν με δικά τους μέσα, θα σταθμεύσουν στο Parking 9.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18.30 (ώρα Γερμανίας)».

Δείτε επίσης