Σπορ

Πετρούνιας «Η δήλωσή μου για το #metoo πήρε διαφορετική κατεύθυνση»

Δείτε τη νέα τοποθέτηση του Λευτέρη Πετρούνια

petrounias

O Λευτέρης Πετρούνιας άναψε φωτιές με μία δήλωση του αναφορικά με το #metoo στον χώρο του αθλητισμού, αφού δήλωσε πως εάν έχουν υπάρξει περιστατικά, δεν προέρχονται από άτομα που την προκειμένη στιγμη είχαν τα φώτα πάνω τους.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό»

Λίγες ώρες αργότερα, ο κορυφαίος αθλητής, με μία ανάρτηση του στα social media ανασκεύασε την αρχική του άποψη και δήλωσε πως δόθηκε διαφορετική ερμηνεία στα λόγια του.

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη», έγραψε στο story του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια


Δείτε επίσης