Σπορ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η βράβευση από τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο με τους πρωταθλητές του ΝΒΑ Μιλγουόκι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα είναι οι πρώτοι πρωταθλητές ΝΒΑ που επισκέπτονται τον Λευκό Οίκο μετά το 2016, όταν οι Καβαλίερς είχαν επισκεφτεί τον Μπαράκ Ομπάμα

giannis_titles

Τον πρωταθλητή του ΝΒΑ, τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και τους Μιλγουόκι Μπακς θα υποδεχθεί στις αρχές του νέου μήνα ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζο Μπάιντεν.

Στις 7 Νοεμβρίου 2021 οι Μιλγουόκι Μπακς θα αντιμετωπίσουν στην Ουάσινγκτον τους Γουίζαρντς και μια ημέρα μετά θα επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο. Οι πρωταθλητές ΝΒΑ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα φιλοξενηθούν και θα βραβευτούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στις 8 Νοεμβρίου.

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα είναι οι πρώτοι πρωταθλητές ΝΒΑ που επισκέπτονται τον Λευκό Οίκο μετά το 2016, όταν οι Καβαλίερς είχαν επισκεφτεί τον Μπαράκ Ομπάμα.

Θυμίζουμε ότι τόσο οι Γουόριορς (2017 και 2018), όσο και οι Ράπτορς το 2019 αρνήθηκαν την πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ οι Λέικερς, πρωταθλητές του 2020, δεν προχώρησαν στη συγκεκριμένη επίσκεψη, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αμέσως μετά την επίσκεψη των Μπακς στον Λευκοί Οίκο, θα πετάξουν για Φιλαδέλφεια και τον αγώνα με τους Σίξερς στις 9 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης