Σπορ

Δημήτρης Οικονόμου: Το νέο αστέρι του kickboxing (pics)

Ο 18χρονος αθλητής του συλλόγου Zen martial arts έχει σαρώσει όλες τις πρώτες θέσεις στα διεθνή και παγκόσμια τουρνουά με πάνω από 50 χρυσά μετάλλια

kick

Το Point Fighting είναι ένα από τα 4 στυλ του Kickboxing όπου από το φετινο καλοκαίρι αναγνωριστηκε από την Ολυμπιακή επιτροπή ως Ολυμπιακό Άθλημα και το 2028 θα είναι άθλημα στους Ολυμπιακούς άγωνες. Η χώρα μας έχει ισχυρή παρουσία στο άθλημα εδώ και πολλά χρόνια με αθλητές όπου έχουν διαπρέψει φέρνοντας την Ελλάδα σε υψηλές θέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Δημήτρης Οικονόμου όπου είναι μόλις 18 ετών είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Kickboxing Point Fighting απο το 2017 κάνοντας τη χώρα μας υπερήφανη, καθώς έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων το 2018 καθώς και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων το 2019 όπου είχαν διεξαχθεί στην Ιταλία και στην Ουγγαρία αντίστοιχα!

Όμως οι επιτυχίες του δεν σταματούν εκεί μαζί με τον σύλλογο του, το «Zen martial arts» Νέας Ερυθραίας και τον δάσκαλο του Νίκο Παπαμιχαηλ. Έχει σαρώσει όλες τις πρώτες θέσεις στα διεθνή και παγκόσμια τουρνουά με πάνω από 50 χρυσα μετάλλια όπου συμμετέχει με αμείωτο ενδιαφέρον και έχει φτάσει να είναι ο πρώτος με διαφορά στην παγκόσμια κατάταξη!

Στο Hungarian kickboxing wolrdcup 2021 που διεξήχθη τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ουγγαρία, κατέκτησε πέντε χρυσά μετάλλια.

Η σχετική ανάρτηση του συλλόγου:

Μετά από απουσία 20 μηνών και σε αντίξοες συνθήκες για όλο τον κόσμο και ειδικότερα για τον σύλλογο μας και τα παιδιά μας με μια απίστευτη εμφάνιση και δύναμη ψυχής τα παιδιά μας έλαβαν μέρος στους πρώτους αγώνες στην Ουγγαρία στο Hungarian kickboxing wolrdcup 2021 που διεξήχθη στην πόλη της Βουδαπέστης. Τα αποτελέσματα συγκλονιστικα 5 χρυσά μετάλλια για τον σύλλογο μας

.Η πρωταθλήτρια μας Χατζηθανου Έλενα με συγκλονιστικες εμφανίσεις και μεγάλη καρδιά δείχνει τον δρόμο σε όλους μας για το πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της ψυχής και της καρδιάς . Μπράβο
Έλενα το μέλλον σου ανήκει.Ο μεγάλος Παγκόσμιος πρωταθλητής μας Δημήτρης Οικονόμου δεν άφησε κανένα περιθώριο σε κανέναν για αμφισβήτηση 5 χρυσά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες που έπαιξε.
.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.We are back.......#Zenmartialarts#Zenithteam One team one family+7

One team one family


Δείτε επίσης