Σπορ

Champions League: Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν 2-2 και Μάντσεστερ Σίτι – Μπριζ 4-1 (vid)

Οι Πολίτες επικράτησαν εντός έδρας της Μπριζ με 4-1 κι εκμεταλλεύτηκαν την “γκέλα” των Γάλλων (2-2) κόντρα στη Λειψία στη Γερμανία

liepsig-paris-2048x1442

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέβηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου του Champions League, προσπερνώντας την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Πολίτες επικράτησαν εντός έδρας της Μπριζ με 4-1 κι εκμεταλλεύτηκαν την “γκέλα” των Γάλλων (2-2) κόντρα στη Λειψία στη Γερμανία.

Η Παρί, χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεση της, άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Λειψία, με τους Γερμανούς να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ στη Γερμανία, με τη Λειψία να ανοίγει το σκορ στο 8′ με τον Eνκουκού. Οι Γερμανοί, οι οποίοι δεν είχαν βαθμό στον όμιλο πριν από την τέταρτη αγωνιστική, είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 12′, αλλά ο Σίλβα αστόχησε σε πέναλτι, με τους Γάλλους να συνέρχονται και να κάνουν την ανατροπή πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με δύο γκολ του Βαϊνάλντουμ στο 21′ και στο 39′.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κρατούσε τη νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις. Η γερμανική ομάδα πίεσε, κυρίως στα τελευταία λεπτά, με τον Κιμπεμπέ στο 90’ να κάνει ανόητο πέναλτι στον Ενκουνκού. Ο Ζομποζλάι στο 92’ νίκησε αυτή τη φορά τον Ντοναρούμα για το τελικό 2-2.


Δείτε επίσης