Σπορ

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ματς για την πρωτιά στον όμιλο

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το τρίποντο της νίκης που θα τους επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας

olympiakos_sise

Την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει απόψε (4 Νοεμβρίου) ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:45) σε έναν πρόωρο τελικό… πρωτιάς στον 4ο όμιλο του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το τρίποντο της νίκης που θα τους επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα τους καταστήσει φαβορί για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 του βασικού σχήματος και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην 22μελή αποστολή, αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμη στο 100% τον μυϊκό τραυματισμό του.

Σίγουροι για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντι Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Αν ο Μπουχαλάκης κριθεί έτοιμος, θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και η διάταξη θα είναι 4-3-3 (με τον Αγκιμπού Καμαρά στα άκρα). Αν τώρα δεν μπορέσει να παίξει απ’ την αρχή, ο Μαρτίνς θα δώσει φανέλα βασικού στον Ονιεκούρου και το σύστημα θα είναι 4-2-3-1.

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σισέ, ο τραυματίας Καρμπόβνικ και ο Μάρκοβιτς. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συγκροτούν οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λευκορώσος Αλεκσέι Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζουκ, Όλεγκ Μασλιάνκο και 4ο τον Βίκτορ Σίμουσικ. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι, με AVAR τον συμπατριώτη του Φίλιπο Μέλι.

Δείτε επίσης