Σπορ

Champions League: Σέριφ – Ίντερ 1-3: Φορτσάτη η Ίντερ - Λύγισαν οι γηπεδούχοι (vid)

Η Σερίφ Τίρασπολ δεν μπόρεσε να περιορίσει την πίεση των φιλοξενούμενων και βρέθηκε να αμύνεται στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους.

INTER_ATHANASIADIS-2048x1308

Η Σέριφ άντεξε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Ίντερ αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1, σε ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League Αθανασιάδης και Κολοβός ξεκίνησαν βασικοί, με τον Έλληνα επιθετικό να γίνεται αλλαγή στο 73′. Σημαντικές επεμβάσεις από τον Έλληνα πορτιέρε.

Με τη νίκη της αυτή, η Ίντερ παρέμεινε στο -2 από την Ρεάλ Μαδρίτης (νωρίτερα νίκησε την Σαχτάρ με 2-1) στον 4ο όμιλο του Champions League. Την ίδια στιγμή, η Σέριφ έμεινε στους έξι βαθμούς, αλλά βρίσκεται στο -1 από τους “νερατζούρι” και στο +5 από τους Ουκρανούς.

Η Ίντερ μπήκε στο ματς με διάθεση για… φουλ επίθεση, φτιάχνοντας πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Αθανασιάδη. Η Σερίφ Τίρασπολ δεν μπόρεσε να περιορίσει την πίεση των φιλοξενούμενων και βρέθηκε να αμύνεται στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Η αστοχία των Ιταλών ήταν όμως τέτοια που άφησε το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην καλύτερη τους στιγμή (34′), ο Τζέκο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρε σε τετ-α-τετ.

Τελικά, η υπεροχή της Ίντερ… καρποφόρησε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54′ ο Μπρόζοβιτς άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1 με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της Σέριφ. Από τη στιγμή που μπήκε αυτό το γκολ, οι Ιταλοί έπαιξαν χωρίς άγχος και στο 66′ έφτασαν στο 0-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντε Φράι έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Αθανασιάδης το… έβγαλε, ο Σκρίνιαρ πήρε το ριμπάουντ από κοντά, ο Αθανασιάδης έδιωξε την μπάλα που πήγε πάνω του -πάνω στη γραμμή- αλλά ο Σλοβάκος με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε.

Ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς (80′) ο Αλέξις Σάντσες πέτυχε το τρίτο τέρμα της Ίντερ, για να έρθει στο 90+2′ ο Τραορέ και με κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό 1-3.

Δείτε επίσης