Σπορ

«Δεν θέλει να ξαναπαίξειν στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο - Ενδιαφέρονται Πόρτο και Μπενφίκα»

Τι αναφέρει πορτογαλικό δημοσίευμα

emed

Απίθανο φέρεται από πορτογαλικό δημοσίευμα το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει ο Ρούμπεν Σεμέδο τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το περιοδικό «Novo», ο 27χρονος αμυντικός δεν θέλει να ξαναπαίξει στους Πειραιώτες κι εκείνοι τον έχουν ειδοποιήσει να βρει ομάδα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την περίπτωσή του παρακολουθούν ήδη οι Πόρτο και Μπενφίκα, οι οποίες μάλιστα παρουσιάζονται να έχουν κάνει και κάποιες ανεπίσημες επαφές.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται, οι απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων» έχουν πέσει σε σχέση με τα 12-13 εκατ. ευρώ που ζητούσαν και κυμαίνονται τώρα στα 8-9 εκατ. ευρώ.

Τονίζεται, δε, ότι η αγωνιστική απραξία του Σεμέδο μπορεί να συμβάλλει στο να περικοπεί κι άλλο η τιμή του και εκτιμάται ότι ένα πιθανό deal μπορεί να γίνει και με 5 εκατ. ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση οι δυο μεγάλες πορτογαλικές ομάδες φέρονται να περιμένουν στη γωνία, αφού ο Ζόρζε Ζεσούς γνωρίζει τον Σεμέδο και θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του στην Μπενφίκα, ενώ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα τον ήθελε στην Πόρτο μετά τον δανεισμό του Ντιόγκο Λέιτε στην Μπράγκα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε επίσης