Σπορ

Μπαρτσελόνα: Πιθανό ακόμα και το ενδεχόμενο απόσυρσης για Αγουέρο

agouero

Ο μεγαλύτερος άτυχος της φετινής σεζόν για την Μπαρτσελόνα είναι ο Σέρχιο Αγουέρο. Λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά του, ο Αργεντινός επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους 3-4 μήνες.

Ωστόσο, ο προσωπικός του γιατρός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, για το καλό της υγείας του, αν βέβαια δεν ακολουθηθεί σωστά και με προσοχή το πρωτόκολλο της αποθεραπείας του.

«Αν έκανε μία κολπική θεραπευτική διαδικασία τότε λογικά θα αναρρώσει καλά, τα περιστατικά αυτά θεραπεύονται κατά 80%. Αν το πρόβλημα αφορά κάποια κοιλία τότε θα πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί.

Είναι φανερό ότι το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το επαγγελματικό αθλητισμό συγκεντρώνει πιθανότητες. Ο Αγουέρο είχε αρρυθμία, επειδή η καρδιά του άρχισε να χτυπά πολύ γρήγορα. Δεν μιλάμε για ένα παιδί 12 ετών, αλλά για μία καρδιά που έχει υποστεί έντονη προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια και ανέπτυξε αρρυθμία.

Αν είναι κολπική μπορεί να αντιμετωπιστεί καλά, αλλά αν είναι κοιλιακή τότε τα πράγματα είναι πιο ανησυχητικά. Πιστεύω ότι για να του προκάλεσε τέτοια δυσφορία, θα πρέπει να είχε γύρω στους 250 παλμούς το λεπτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ. Ραμόν Μπρουγάδα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δείτε επίσης