Σπορ

ΝΒΑ: Σύσταση για χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές

Η κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ αυστηροποιεί το πλαίσιο των μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό, συστήνοντας ε όλους τους εμπλεκόμενους στα του πρωταθλήματος να κάνουν την επόμενη δόση εμβολίου

giannis-antetokounmpo-lebron-james_4871359

Η κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ αυστηροποιεί το πλαίσιο των μέτρων προστασίας ενάντια στη νόσο του κορωνοϊού. Ο τρόπος; Κάνει σύσταση σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές να κάνουν και την νέα, αναμνηστική δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν κάνει το μονοδοσικό Johnson & Johnson.

Η λίγκα με την Ένωση Παικτών δουλεύει για το καλό της δημόσιας υγείας και έχει συστήσει σε αυτούς που έχουν κάνει το Johnson&Johnson πριν από δύο μήνες να κάνουν τη νέα δόση. Επιπλέον αυτό αφορά σε όσους επέλεξαν Pfizer και Moderna και εμβολιάστηκαν 6 μήνες πριν ή νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν σε όλους όσοι έχουν σχέση με τη λίγκα, όσοι έχουν κάνει το Johnson & Johnson, συστήνεται το Pfizer ή Moderna στη νέα δόση. Όσο για εκείνους που έκαναν Pfizer ή Moderna μπορούν να συνεχίσουν με οποιοδήποτε εμβόλιο είναι διαθέσιμο.

Μερικές ομάδες ήδη έχουν σχεδιάσει τον τρόπο που θα δώσουν την νέα δόση στους παίκτες, όταν γίνουν διαθέσιμες, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και φέτος αρκετοί παίκτες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό όπως ο Τομπάιας Χάρις, ο Κέβιν Λοβ και ο Κρις Μίντλετον.

Δείτε επίσης