Σπορ

Πρωταθλητής Ευρώπης για 2η φορά ο Ανδρέας Βαζαίος

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε για 2η φορά ο Ανδρέας Βαζαίος

unnamed (8)

Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε για 2η φορά ο Ανδρέας Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021 στο Καζάν. Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής της κολύμβησης ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο των μεταλλίων.

Τις εντυπώσεις κέρδισε για μια ακόμη φορά ο Ανδρέας Βαζαίος, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25αρας πισίνας του Καζάν. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα μικτής ατομικής και το Ασημένιο στα 100μ μικτή ατομικής κολύμβησης. Τα 8 μετάλλια που έχει πλέον συγκεντρώσει ο Ανδρέας Βαζαίος από το 2015 μέχρι και σήμερα τον καθιστούν τον πιο επιτυχημένο Έλληνα κολυμβητή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας.

Ο Ανδρέας Βαζαίος αποτελεί τον επίσημο πρεσβευτή του almoraPLUS®SPORT, το οποίο εμπιστεύεται για τη σωστή ενυδάτωσή του οργανισμού του, αναπληρώνοντας τους χαμένους ηλεκτρολύτες μετά τις απαιτητικές προπονήσεις και τους αγώνες.

Η ELPEN συγχαίρει τον Ανδρέα Βαζαίο για τη μεγάλη επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης και συνεχίζει να στηρίζει την αγωνιστική του πορεία!

Δείτε επίσης