Σπορ

Φεύγει ο Αντετοκούνμπο από τους Μπακς;

Σε συνέντευξή του στο GQ, ο 26χρονος MVP υπογράμμισε ότι τώρα που πέτυχε τον στόχο του να βοηθήσει να έρθει το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι, η επόμενη πρόκληση θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού

c0w9pg1626891717889

Τριγυρίζει έντονα η φήμη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να «αποχαιρετήσει» την ομάδα των Μπακς, έχοντας νέα πρόκληση να τον περιμένει αλλού

Βέβαια, από την φημολογία μέχρι την πράξη υφίστανται κάποια μέτρα να διανύσει κανείς και τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολο να παρθούν. Γι' αυτό το λόγο -τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον- οι φίλαθλοι των Μπακς δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι.

Αυτό όμως ισχύει μόνο «προς το παρόν», όπως εξήγησε ο Greek Freak, βάζοντας φωτιά σχετικά με την επόμενη επαγγελματική «στέγη» του σε μία διετία.

Σε συνέντευξή του στο GQ, ο 26χρονος MVP υπογράμμισε ότι τώρα που πέτυχε τον στόχο του να βοηθήσει να έρθει το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι, η επόμενη πρόκληση θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού.

«Μια πρόκληση ήταν να φέρουμε ένα πρωτάθλημα εδώ και το κάναμε», είπε ο Αντετοκούνμπο, προσθέτοντας: «Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το κάναμε. Πολύ, πολύ δύσκολο. Απλώς μου αρέσουν οι προκλήσεις. Ποια είναι η επόμενη πρόκληση; Η επόμενη πρόκληση μπορεί να μην είναι εδώ.

Εγώ και η οικογένειά μου επιλέξαμε να μείνουμε σε αυτήν την πόλη που όλοι αγαπάμε και μας έχει φροντίσει – προς το παρόν. Σε δύο χρόνια, αυτό μπορεί να αλλάξει. Είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Είμαι πάντα ειλικρινής. Λατρεύω αυτή η πόλη. Λατρεύω αυτήν την κοινότητα. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο».


Δείτε επίσης