Σπορ

Σύμβολο του τένις χαρακτηρίζει τον Φέντερερ ο Τζόκοβιτς

tzokovic

Τον θαυμασμό του για τον Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Σύμβολο του τένις χαρακτήρισε τον Ρότζερ Φέντερερ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δήλωσε ότι ελπίζει πως ο Ελβετός σύντομα θα επιστρέψει στη δράση και θα μπορέσει να έρθει αντιμέτωπος ξανά με τους καλύτερους.

Ο Σέρβος τενίστας είπε σχετικά: «Ο Ρότζερ είναι ένα σύμβολο του αθλήματός μας και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τον αγαπούν. Τους αρέσει να τον παρακολουθούν να παίζει, τους αρέσει να τον βλέπουν παντού».

Ενώ πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικός για το άθλημά μας εντός κι εκτός γηπέδου. Για χάρη του αθλήματός μας, ελπίζω ειλικρινά να τον δούμε να παίζει τουλάχιστον κι άλλη φορά. Είμαι σίγουρος ότι δεν θέλει να τελειώσει την καριέρα του με αυτόν τον τρόπο.

Πιστεύω ότι σίγουρα θα δώσει στον εαυτό του μια τελευταία ώθηση, μια τελευταία προσπάθεια. Για όλα όσα έχει πετύχει και έχει δημιουργήσει για το τένις, του αξίζει να παίξει και του αξίζει να έχει ένα σωστό αντίο».

O «King Roger» έχει τονίσει ότι είναι απίθανο να επιστρέψει στα κορτ πριν τα μέσα του 2022, αφού αναρρώνει από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο.

Δείτε επίσης