Σπορ

Βαλμπουενά: Παίζω για την ομάδα και αγαπάω τον Ολυμπιακό

v

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Γάλλος άσος πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στους Πειραιώτες.

Μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της Nova και ανέφερε τα εξής:
Για τη νίκη επί του Βόλου: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ευτυχώς κερδίσαμε και πετύχαμε τον στόχο μας για το 3Χ3».

Για το γκολ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90+1?: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ απόψε. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στη νίκη και την πήραμε».

Για το ότι έχει 80 γκολ και τα 50 τα έχει πετύχει στο δεύτερο ημίχρονο: «Αυτό είναι απλά… αριθμοί. Το σημαντικό είναι να βοηθώ την ομάδα. Δεν έχει σημασία πότε σκοράρεις, αλλά το να μπορείς να σπρώχνεις την ομάδα σου στη νίκη».

Για το αν φέτος ο ανταγωνισμός είναι πιο δύσκολος στην τριετία που βρίσκεται στην Ελλάδα: «Είναι ναι. Υπάρχουν αντίπαλοι δύσκολοι, με ποιοτικούς παίκτες. Από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο υπάρχουν ομάδες που μας δυσκολεύουν. Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να οδηγούμε τον Ολυμπιακό στον στόχο».

Για τη «νίκη» του στην υπόθεση εκβιασμού με τον Μπενζεμά: «Αυτές είναι ιστορίες που αποτελούν παρελθόν. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος, ούτε η στιγμή να μιλήσουμε γι' αυτό. Σήμερα μετράει το ποδόσφαιρο».

Για το πού αφιερώνει το γκολ του: «Παίζω για την ομάδα και αγαπάω τον Ολυμπιακό, είτε παίζω είτε όχι. Θέλω να προσφέρω όπως μπορώ. Είμαι ευτυχισμένος όταν κερδίζουμε και αφιερώνω το τέρμα στην οικογένειά μου».

Δείτε επίσης