Σπορ

Κλήρωση Champions League: Λάθη, αβλεψίες και συζητήσεις για επανάληψη της διαδικασίας

klirwsh.png

Τρομερές πιέσεις δέχεται η UEFA μετά το λάθος που έγινε στην κλήρωση των «16» και μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί τι θα ισχύσει κι αν θα επαναληφθεί η διαδικασία!

Η κληρωτίδα του Champions League έκανε το χατήρι στους ποδοσφαιρόφιλους και έφερε αντιμέτωπους τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για γκάφα επικών διαστάσεων στην κλήρωση και ζητούν να επαναληφθεί!

Συγκεκριμένα οπαδοί αλλά και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έξω φρενών με τους ανθρώπους της UEFA.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης δεν συμπεριλήφθηκε το μπαλάκι των «κόκκινων διαβόλων» στην κλήρωση της Βιγιαρεάλ, ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι λανθασμένα δεν συμπεριλήφθηκε η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κλήρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης κι έτσι τελικώς έγινε το ματσάρισμα με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σε βίντεο που ανάρτησε ο δημοσιογράφος της Indepedent διαπιστευμένος για τα ρεπορτάζ των ομάδων του Μάντσεστερ, Μαρκ Κρίτσλεϊ, φαίνεται οι υπεύθυνοι να μην συμπεριλαμβάνουν το μπαλάκι της Γιουνάιτεντ (στο δεύτερο pot από δεξιά, στην πίσω σειρά) στην κλήρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Δείτε επίσης