Σπορ

Κλήρωση Champions League: Φιάσκο της UEFA - Στις 16:00 η επανάληψη

1566963250-UCL-Trophy-Twitter-UEFA-Champions-league-1

Απίστευτη εξέλιξη στην κλήρωση του Champions League

Επισημοποιήθηκε το φιάσκο της κλήρωσης του Champions League και ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση της επανάληψης που θα διεξαχθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδας μετά και το κάζο με τις Βιγιαρεάλ, Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο και Λίβερπουλ!

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κάνει λόγο για «τεχνικό πρόβλημα» για να καλύψει το κάζο που υπέστησε στη διαδικασία της κλήρωσης των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έπειτα από πιέσεις των συλλόγων για διόρθωση του λάθους - εκτός από τη Ρεάλ που ήταν βολεμένη και δεν ήθελε να επηρεαστεί - αποφασίστηκε η επανάληψης της διαδικασίας για τα ζευγάρια της πρώτης φάσης των νοκ-άουτ στις 16:00, ώρα Ελλάδας.

Κλήρωση Champions League: Λάθη, αβλεψίες και συζητήσεις για επανάληψη της διαδικασίας

Η κληρωτίδα του Champions League έκανε το χατήρι στους ποδοσφαιρόφιλους και έφερε αντιμέτωπους τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για γκάφα επικών διαστάσεων στην κλήρωση και ζητούν να επαναληφθεί!

Συγκεκριμένα οπαδοί αλλά και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έξω φρενών με τους ανθρώπους της UEFA.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης δεν συμπεριλήφθηκε το μπαλάκι των «κόκκινων διαβόλων» στην κλήρωση της Βιγιαρεάλ, ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι λανθασμένα δεν συμπεριλήφθηκε η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κλήρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης κι έτσι τελικώς έγινε το ματσάρισμα με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σε βίντεο που ανάρτησε ο δημοσιογράφος της Indepedent διαπιστευμένος για τα ρεπορτάζ των ομάδων του Μάντσεστερ, Μαρκ Κρίτσλεϊ, φαίνεται οι υπεύθυνοι να μην συμπεριλαμβάνουν το μπαλάκι της Γιουνάιτεντ (στο δεύτερο pot από δεξιά, στην πίσω σειρά) στην κλήρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Δείτε επίσης