Σπορ

Πρίφτης: Να προσαρμοστούμε στην απουσία του Νέντοβιτς

priftis

Τις υπηρεσίες του Νεμάνια Νέντοβιτς θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός αύριο στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι για την 15η αγωνιστική της Euroleague (21:30).

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτή τη συνθήκη. Παράλληλα μίλησε για τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα με την ιταλική ομάδα, αλλά αναφέρθηκε και στην αναζήτηση γκαρντ αλλά και την περίπτωση Γιόβιτς.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για:

-το παιχνίδι της Τρίτης με την Αρμάνι στο Μιλάνο: «Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ομάδα, πολύ έμπειρη καθώς διαθέτει παίκτες με πορεία στην Ευρωλίγκα. Παίζουνε με αρκετή σωματική επαφή. Χρειάζεται από μέρους μας μεγάλη συγκέντρωση και πρέπει να πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σαφώς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

-την απουσία του Νέντοβιτς: «Είναι μία συνθήκη που σαφώς καλούμαστε αναγκαστικά να προσαρμοστούμε. Είναι ένας παίκτης που μας δίνει αρκετά πράγματα και στη δημιουργία και στην εκτέλεση, ειδικά το τελευταίο διάστημα που βρήκε τον ρυθμό του. Αναμφίβολα είναι μία απώλεια, αλλά νομίζω ότι μέσα από άλλες δουλειές και μέσα από τα υπόλοιπα παιδιά, μπορούμε να καλύψουμε σε ένα μεγάλο βαθμό το κενό».

-το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Πέμπτη: «Νομίζω είναι πολύ πρόωρο ακόμα, υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις πριν από αυτό που θα πρέπει να μας απασχολήσουν και θα είναι λάθος αν αποπροσανατολιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο».

-τα μεταγραφικά σενάρια και τον Γιόβιτς: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε, η ομάδα συνεχίζει ως έχει και πορευόμαστε με το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Όταν οι συνθήκες και η κατάσταση το απαιτήσουν θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για το καλύτερο της ομάδας. Σίγουρα έχουμε τα μάτια μας στην αγορά και βλέπουμε τι υπάρχει. Ο παίκτης που αναφέρατε την δεδομένη στιγμή, όπως γνωρίζετε, δεν είναι ακόμα έτοιμος σε αγωνιστική κατάσταση και θα πρέπει να τα λάβουμε όλα υπόψη μας».

Δείτε επίσης