Σπορ

Γιάνκοβιτς: Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει υγεία

giankovic

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Μιλώντας στον Metropolis 95,5, ο 31χρονος φόργουορντ αφιέρωσε τη νίκη στο ντέρμπι επί του Άρη «σε αυτούς που κάνουν την καθημερινότητα ενός αθλητή πιο χαρούμενη και πιο διασκεδαστική».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 31χρονος φόργουορντ των «ασπρόμαυρων»:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο Άρης βρισκόταν σε πολύ καλό ρυθμό τελευταία, μπήκαμε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και πήραμε μια μεγάλη διαφορά. Από εκεί και πέρα, λόγω της παρουσίας του κόσμου που μας βοήθησε πολύ στην αναμέτρηση, φτάσαμε σε αυτή τη επικράτηση. Νομίζω, πως ήταν μια ομαδική νίκη και αυτό αποτυπώθηκε στο σκορ».

Που αγωνίστηκε σχεδόν ανέτοιμος: «Νομίζω ότι μιλάω για όλους τους συναθλητές μου στο χώρο του μπάσκετ, όταν παίζεις εντός έδρας και με τέτοια παρουσία του κόσμου είναι πολύ λογικό το να θες να παίξεις. Στο γήπεδο βλέπεις την παρουσία και την έλευση του κόσμου να γεμίζει το γήπεδο είσαι αναγκασμένος να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου. Νομίζω ότι βοηθάει όλη η ατμόσφαιρα, το πως ετοιμάζεσαι για αυτό το παιχνίδι όλη την εβδομάδα. Είναι μια γενική ώθηση, έτσι ώστε να παίξεις και κουτσός».

Που θα αφιέρωνες την νίκη: «Θα την αφιέρωνα σε όλο το κλαμπ του ΠΑΟΚ, γιατί η καθημερινότητα μας είναι τόσο ευχάριστη, που σε ωθεί να παίξεις για τον κόσμο. Παίζεις για όλους, για τα άτομα που βρίσκονται στο γραφείο και δεν φαίνονται. Στην αρχή του αγώνα, παρουσιάστηκαν οι δύο Γιάννηδες που είναι μια ξεχωριστή κίνηση. Κάνουμε και όλες κινήσεις σαν σύλλογος, που εμένα με εκπροσωπούνε στο μέγιστο.

Νομίζω, ότι όλοι όσοι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, να εκπέμπει υγεία η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Νομίζω, ότι αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε σε προδιαγραφές εξωτερικού. Μακάρι και άλλοι σύλλογοι στην Ελλάδα να ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα, γιατί σαν καλαθοσφαιριστής το έχουμε ανάγκη να υπάρχουν άνθρωποι που να αγαπάνε και να προσέχουν το άθλημα, όπως ο κ. Χατζόπουλος. Συνοψίζοντας, αφιερώνω την νίκη σε αυτούς που κάνουν την καθημερινότητα ενός αθλητή πιο χαρούμενη και πιο διασκεδαστική».

Για τον αδικοχαμένο Στέφαν Γέλοβατς: «Συμβαίνουν τόσο δύσκολα πράγματα που δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, εδώ ένας συναθλητής μας και συνομήλικος μου έχασε την ζωή του από το πουθενά. Τι να μπορώ να πω εγώ για αυτό, ας κοιτάξουμε τα ευχάριστα μόνο. Έρχονται οι γιορτές και ελπίζω να είναι όλοι οι υγιείς».

Για την μπάλες με υπογραφές που έδωσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Χατζόπουλος: «Θέλω να αναφέρω, σκεφτόμουν να κάνω ένα giveaway στα παιδιά που παίζουν μπάσκετ, θέλω να είμαι στα παιδιά που παίζουν το άθλημα. Μήπως δώσω χαρά στα παιδιά που παίζουν μπάσκετ, αλλά θα το κάνω με δικό μου τρόπο και όχι με μάρκετινγκ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά από κάθε νίκη οι γονείς του προέδρου, μας φέρνουν κάτι καταπληκτικά δώρα, είναι μια σακούλα με φαγητά και κάθε φορά φέρνουν διαφορετικά. Είναι μια σακούλα με 40 διαφορετικά είδη φιστίκια. Ελπίζω τώρα να φέρουν μελομακάρονα ή κουραμπιέδες που έρχονται και Χριστούγεννα. Είναι αυτές οι μικρές κινήσεις που γίνονται και σε κάνουν πιο χαρούμενο. Σαν οικογένεια. Περιμένω πως και πως αυτή τη σακούλα. Μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε».

Δείτε επίσης