Σπορ

Κώστας Κατσουράνης: Καλύτερη ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός

katsouranis

«Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και είναι δίκαια τόσο πολύ μπροστά»

Nα σχολιάσει το πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος κλήθηκε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται δίκαια στην κορυφή με τόσο μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Τα πράγματα είναι αναμενόμενα στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και είναι δίκαια τόσο πολύ μπροστά. Δεν υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την πρώτη θέση. Δυστυχώς, για το ποδόσφαιρό μας. Ακόμα και για εσάς, τους δημοσιογράφους, θα ήταν καλύτερο να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημά μας.

Έκπληξη είναι η πολύ καλή πορεία που παρουσιάζουν ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ, ο Βόλος που μπορεί να έχει κερδίσει πολλές αγωνιστικές και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το θέαμα δεν είναι κακό. Οι προπονητές προσπαθούν οι ομάδες τους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Παναιτωλικός και ο Ιωνικός παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Πιο εύκολα μπορείς να μείνεις στην κατηγορία αν παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο. Σιγά-σιγά, αν όλοι βάλουμε ένα λιθαράκι, μπορούμε να ανέβουμε επίπεδο».

Δείτε επίσης