Σπορ

Έξαλλος ο Τούχελ: Όλη η Ευρώπη έχει 5 αλλαγές και διακοπή τον χειμώνα εκτός από μας

tomas_tuhel

«Μας υποχρεώνουν να παίζουμε συνέχεια ακόμη κι αν έχουμε κρούσματα κορωνοϊού πράγμα που επιφέρει τραυματισμούς»

Προβληματισμένος είναι ο Τόμας Τούχελ, ο προπονητής της Τσέλσι, ο οποίος τόνισε ότι το πρόγραμμα της Premier League είναι πολύ βαρύ, τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη γίνεται διακοπή.

Ο προπονητής των «μπλε» είπε ότι αναγκάστηκε να δώσει σε ορισμένους παίκτες περισσότερα λεπτά από όσα θα έπρεπε κόντρα στην Άστον Βίλα την Κυριακή, με τον Ρομέλου Λουκάκου και τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι να επιστρέφουν στη δράση αφού έχασαν τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας λόγω του κορωνοϊού.

Η Τσέλσι εξασφάλισε τη νίκη με 3-1 στο Μπέρμιγχαμ, με τον Λουκάκου να μπαίνει στο ημίχρονο και τον Χάντσον-Οντόι να παίζει σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

«Δεν είναι τόσο εύκολο όταν έχεις έναν μακροχρόνιο τραυματισμό, με σώμα όπως ο (Λουκάκου) και κολλάς και κορωνοϊό», είπε ο Τούχελ αρχικά και συνέχισε:

«Όταν διαβάζεις το φύλλο αγώνα και διαβάζεις τα ονόματα μπορεί να σκεφτείς, ναι, όλοι είναι εκεί, 18 παιδιά και πρόκειται για μια κορυφαία ομάδα. Αλλά αν κοιτάξεις τις λεπτομέρειες, θα δεις ότι δυσκολευόμαστε και παίρνουμε τεράστια ρίσκα», ενώ «ξεσπάθωσε« στο τέλος λέγοντας

«Είναι πολύ απλό, εμείς δεν έχουμε αρκετές αλλαγές. Ο κανονισμός των πέντε αλλαγών δημιουργήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει πέντε αλλαγές, όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει διάλειμμα τον χειμώνα, ενώ εμείς παίζουμε συνέχεια. Αυτό είναι λοιπόν το αποτέλεσμα, μας υποχρεώνουν να παίζουμε συνέχεια ακόμη κι αν έχουμε κρούσματα κορωνοϊού πράγμα που επιφέρει τραυματισμούς. Αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει, δεν μπορεί να σταματήσει».


https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1475199939374374919?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetem

Δείτε επίσης