Σπορ

Σε βρώμικο δωμάτιο με κοριούς ο Τζόκοβιτς; - Τι καταγγέλλει η οικογένειά του

novak djokovic jpg

Η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο εστιατόριο Νόβακ (ιδιοκτησίας του Σέρβου τενίστα) στο νέο Βελιγράδι.

Ο «Νόλε» φαίνεται πως εξασφάλισε προσωρινή άδεια παραμονής στην Αυστραλία, αναμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου, για την απέλαση του ή όχι από τη χώρα.

Ο Σέρτζαν (πατέρας), η Νταϊάνα (μητέρα), ο Τζόρτζε (αδερφός) και ο Γκόραν (θείος), όχι απλά δεν χαμήλωσαν τους τόνους αλλά έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση της Αυστραλίας και παρομοιάζοντας τον Νόβακ σαν τον Χριστό που σταυρώθηκε...

Πρώτος μίλησε ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς χαρακτηρίζοντας την κράτηση του αδελφού του «ως το μεγάλυτερο αθλητικό και διπλωματικό σκάνδαλο» και εξήγησε το γιατί.

«Ο Νόβακ δεν είχε απευθείας επικοινωνία με τις αρχές της Αυστραλίας αλλά μέσω της Tennis Australia και μαζί κατέληξαν σε συμφωνία για τη χορήγηση ιατρικής εξαίρεσης. Η Tennis Australia κατέθεσε την αίτηση όχι ο Νόβακ και ο αδερφός μου είχε τα ίδια χαρτιά που παρουσίασαν και άλλοι τενίστες οι οποίοι είναι ήδη στην Αυστραλία».


Δείτε επίσης