Σπορ

Στον «αέρα» το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τρία νέα κρούσματα στους Θεσσαλονικείς

Στον «αέρα» το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τρία νέα κρούσματα στους Θεσσαλονικείς

Οκτώ κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Στον «αέρα» είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, λόγω κορωνοϊού.

Ειδικότερα, τρία νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν στους Θεσσαλονικείς, στους ελέγχους των ποδοσφαιριστών, και συνολικά στην ομάδα υπάρχουν οχτώ.

Οι πέντε πρώτοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχαν βρεθεί θετικοί στις εξετάσεις που έγιναν, πριν το ματς με τον Παναιτωλικό, το οποίο ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη.

Με βάση το πρωτόκολλο που ισχύει για τους αγώνες του πρωταθλήματος, για να αγωνιστεί μια ομάδα, πρέπει να έχει επτά παίκτες θετικούς στον κορωνοϊό.

Επομένως, αναβάλλεται το ντέρμπι των «δικεφάλων», που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (9/1) στις 19:30. Παρ όλα αυτά, μένει η εξέλιξη αυτή να επιβεβαιωθεί από τη διοργανώτρια Αρχή και με επίσημο τρόπο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες αφότου η Super League αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα, παρά τη διασπορά των κρουσμάτων που παρατηρείται στις ομάδες.

Ωστόσο, ο κορωνοϊός δείχνει… τα δόντια του και κάνει ακόμη πιο δύσκολη την εξίσωση που πρέπει να λύσουν οι επιτελείς της διοργανώτριας Αρχής, καθώς το πρόγραμμα είναι ήδη στρυμωγμένο εξαιτίας και των άλλων οκτώ αναβολών.

Δείτε επίσης