Σπορ

Καμαρά: Λόγω μιας παρεξήγησης δεν πήγα στο Κόπα Άφρικα

ca

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για την απουσία του από την αποστολή της Γουινέας για το Κόπα Άφρικα, τονίζοντας ότι δεν πήγε λόγω μιας παρεξήγησης που έγινε με τα μέλη της εθνικής.

«Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αυτό συμβαίνει σε κάποια παιχνίδια. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Υπάρχουν στιγμές που ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να περνά λιγότερες καλές στιγμές ή περισσότερες καλές στιγμές. Αυτό που μπορώ να πω για εμένα είναι ότι συνεχίζω να δουλεύω για να δώσω στον εαυτό μου και τον σύλλογο ό,τι μπορώ για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να μην είσαι καμιά φορά στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ή να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση.

Πάντα προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα θετικά και γι' αυτό δεν νιώθω απογοήτευση. Έχει γίνει μια παρεξήγηση. Στην προηγούμενη κλήση είχα ζητήσει να μείνω εκτός γιατί είχα πόνους και προτίμησα να μείνω για την αποκατάσταση. Εκείνοι ίσως πίστεψαν ότι προσπαθώ να αποφύγω τη διαδικασία της εθνικής, το ταξίδι και την παρουσία μου εκεί. Μαζί με τον Φρανσουά εξήγησα στους ανθρώπους της εθνικής ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ό,τι κι αν έχει συμβεί θέλω να πιστεύω πως έχει γίνει για καλό. Κρατάω θετική στάση. Δουλεύω και προπονούμαι για να ξεπερνάω τα προβλήματα. Είχα ενοχλήσεις, προτίμησα να μην ρισκάρω. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να πάω, αλλά δεν ήθελα και να παρεξηγηθεί η στάση μου»
, ανέφερε μιλώντας στη Nova.

Δείτε επίσης