Σπορ

Οικογένεια Τζόκοβιτς: Ο Νόβακ «κακοποιήθηκε» στην Αυστραλία, η Δικαιοσύνη επικράτησε

skysports-novak-djokovic-tennis_5636357

Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με την παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία και τη συμμετοχή του στο Australian Open, παρά το γεγονός πως δικαστική απόφαση «μπλόκαρε» την απέλασή του από τη χώρα.

Σήμερα το μεσημέρι, η οικογένειά του παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου και στέλνοντας το μήνυμα πως «αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Τζόκοβιτς, μεγαλύτερη από οποιοδήποτε Grand Slam».

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο αδερφός του Τζόκοβιτς, λέγοντας πως «πρέπει να στείλουμε αγάπη στον Νόλε και να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση ώστε να βγει νικητής στο τέλος».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δικαστικό σύστημα της Αυστραλίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσα είπε ο δικαστής Κέρι σε αυτή την υπόθεση. Εδωσε ουδέτερη προσοχή στις λεπτομέρειες» πρόσθεσε.

«Η οικογένειά μας είναι πολύ χαρούμενη που επικράτησε η δικαιοσύνη και η αλήθεια» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η μητέρα του Νόβακ, Ντιγιάνα, τόνισε: «Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τη νίκη του γιου μας Νόβακ. Πάντα αγωνιζόταν για δικαιοσύνη. Δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Πήγε εκεί για να κερδίσει αυτό το τουρνουά. Αυτή η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Υπήρξε ένα φάσμα συναισθημάτων: λύπη, φόβος, απογοήτευση. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχε μαζί του το κινητό. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον κόσμο που στάθηκαν όρθιοι και τον στήριξαν στη Μελβούρνη μπροστά σε αυτό το λεγόμενο ξενοδοχείο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του στην καριέρα του, είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε Grand Slam».

Από την πλευρά του, ο θείος του είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρό μας και τον πρωθυπουργό μας για τις προσπάθειές τους να πείσουν τις αυστραλιανές αρχές να έχουν καλύτερη μεταχείριση του Νόβακ, για να του φερθούν καλύτερα».


https://www.youtube.com/watch?v=mD6Cnt_ts80

Δείτε επίσης