Σπορ

Άρης: «Όποιος δεν μπορεί να το πει και να φύγει»

aris

Άστραψε και βρόντηξε ο Θόδωρος Καρυπίδης

Το 0-0 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη έβαλε σε μπελάδες τον Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να πηγαίνει στο Νέο Ρύσιο και να τα ψέλνει στους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου.

«Δεν δείχνετε πάθος, δεν μπορούμε να χάνουμε τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα», ανέφερε μεταξύ άλλων με τους παίκτες να λένε από την πλευρά τους, ότι «ο κορονοϊός μας αποσυντόνισε και μας έβγαλε από το ρυθμό μας, είχαμε αρκετά κρούσματα μας άφησε πίσω και πολλά παιδιά δεν έχουν επανέλθει ακόμη στο 100% αφού έχασαν προπονήσεις».

Ο Καρυπίδης τους άκουσε και τους απάντησε: «Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες, θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες γιατί πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρτε σκορ πρόκρισης. Θέλω να βλέπω πάθος από εδώ και πέρα μέσα στο γήπεδο και όχι…πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε. Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως από εδώ και πέρα θέλω να παίξτε σαν Άρης».

Οι παίκτες του Άρη υποσχέθηκαν ότι κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να μένει στο προπονητικό κέντρο και να παρακολουθεί όλη την προπόνηση, ενώ είχε συνομιλία και με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο.

Δείτε επίσης