Σπορ

Γιοβάνοβιτς: Ουδείς αμφιβάλλει για την ποιότητα του Βιτάλ, δουλεύει σκληρά ο Κώτσιρας

jov

Ευχαριστημένος από την άνετη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 4-0 ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ξέρετε πως τέτοια ματς κρύβουν... ιστορίες, αν δεν είναι σοβαρός. Και εμείς ήμασταν σοβαροί και στη διαχείριση του παιχνιδιού», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναφέρθηκε έπειτα από σχετική ερώτηση στους Βιτάλ και Κώτσιρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς ρωτήθηκε για την απόδοση των Βιτάλ, Κώτσιρα που ήταν εκ των κορυφαίων των «πράσινων» και απάντησε: «Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν τέτοιες ερωτήσεις» για να πει στη συνέχεια πως ο Βιτάλ «είχε ένα χτύπημα για αυτό βγήκε έξω στο ημίχρονο. Δουλεύει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, κανένας από εμάς δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα και αγωνιστικότητα του. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί».

Όσο για τον Κώτσιρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έσπευσε να μιλήσει με πολύ καλά λόγια. «Ο Γιάννης δουλεύει δουλεύει πάντα σοβαρά και περιμένουμε πολλά αυτόν», επισήμανε.

Όσο για το γενικό του σχόλιο για το ματς, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Η Καρδίτσα ήταν μία ομάδα που ήρθε στη Λεωφόρο και προσπάθησε να παίξει. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις λόγω της ποιότητας. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήρθε εδώ και έπαιξε».

Δείτε επίσης