Σπορ

Αλ. Φράνσον: Η ΑΕΚ είναι τεράστιο κλαμπ (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Αλεξάντερ Φράνσον

fransons

Τη χαρά του για το γεγονός πως πλέον αποτελεί παίκτη της ΑΕΚ εξέφρασε ο Αλεξάντερ Φράνσον.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της «Ένωσης» μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Σουηδός άσος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον σύλλογο και εξέφρασε την ανυπομονησία του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

«Είναι πραγματικά ωραίο το να βρίσκομαι εδώ. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας με πρόσεξαν πολύ, οπότε έχω ένα καλό προαίσθημα για όλα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και απλά θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω προπονήσεις και να παίξω», σημείωσε αρχικά. Και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ. Μίλησα με κάποιους παίκτες που είχαν παίξει εδώ στο παρελθόν και μου είπαν καλά πράγματα για όλα όσα αφορούν την ομάδα. Επίσης είναι ένα κλαμπ που θέλει να κερδίζει κι αυτό ταιριάζει με εμένα».

Όσο για την αναπόφευκτη σύνδεσή του με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο Φράνσον αποθέωσε τον συμπατριώτη του, ωστόσο δήλωσε αποφασισμένος ν’ αφήσει το δικό του στίγμα:

«Ο Γιάκομπ (σ.σ. Γιόχανσον) είναι… Ήταν ένας μεγάλος παίκτης, γιατί έχει αποσυρθεί. Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με άλλους παίκτες, όμως φυσικά ήταν καλός και έχω μάθει ότι άφησε καλές εντυπώσεις εδώ, στην ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν θέλω να με συγκρίνουν μαζί του γιατί εγώ είμαι ένας άλλος παίκτης».


https://www.youtube.com/watch?v=99f1NFAB38w

Δείτε επίσης