Σπορ

O Αντ. Έκμπεργκ διαιτητής στη ρεβάνς του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

Ο 37χρονος Σουηδός διαιτητής είχε οριστεί και στον πρώτο προημιτελικό της Τούμπας, αλλά αντικαταστάθηκε λόγω κορωνοϊού

aek_paok

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τις ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ειδικότερα, τον Αντρέας Έκμπεργκ όρισε η ΚΕΔ για να «σφυρίξει» τη ρεβάνς της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 37χρονος Σουηδός διαιτητής είχε οριστεί και στον πρώτο προημιτελικό της Τούμπας, αλλά αντικαταστάθηκε λόγω κορωνοϊού. Θα είναι ο δεύτερος αγώνας που θα διευθύνει σε ελληνική διοργάνωση, μιας και είχε βρεθεί τον περασμένο Μάιο στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (1-4) για τα playoffs της Superleague.

Βοηθοί του Έκμπεργκ, όπως και στην Τούμπα (δεν αντικαταστάθηκαν) θα είναι οι συμπατριώτες του Τσουλούμ και Κλύβερ, ενώ στο VAR θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Κίφι με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Ζαμπαλάς.

Αναφορικά με τις άλλες δυο ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου, στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός θα είναι διαιτητής ο Στάθης Γκορτσίλας με τον Αριστομένη Κουτσιαύτη στο VAR, ενώ στο Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος με τον Άγγελο Ευαγγέλου στο VAR.

Δείτε επίσης