Σπορ

Π. Μαρτίνς: Παραδοσιακά ένας δυνατός αντίπαλος η ΑΕΚ

«Όταν παίζεις με την ΑΕΚ αναγνωρίζεις πως θα παίξεις ένα δύσκολο παιχνίδι» τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς

martins

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Κυριακή (13/02) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε στη Nova ενόψει του παιχνιδιού, λέγοντας πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και προσεκτικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ΑΕΚ και τα κακά της αποτελέσματα:«Οποιεσδήποτε και εάν είναι οι συνθήκες πρέπει όταν παίζεις με την ΑΕΚ να αναγνωρίζεις πως θα παίξεις ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι η ομάδα αυτή έχει ποιότητα και θα είναι ανταγωνιστικός αντίπαλος και θα δημιουργήσει δυσκολίες στους αντιπάλους της. Επομένως δεν κοιτάμε τα τελευταία αποτελέσματα της ΑΕΚ αλλά πως είναι παραδοσιακά ένας δυνατός αντίπαλος. Κοιτάμε τη δική μας θέση. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, τη νίκη. Παίζουμε στο Καραϊσκάκη. Περιμένουμε μία ΑΕΚ δυνατή και ανταγωνιστική. Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και προσεκτικοί».

Για το εάν το ματς αυτό είναι πρόβα για Αταλάντα:«Όχι προετοιμάζουμε τελείως χωριστά τα παιχνίδια. Είναι άλλα παιχνίδια στο Europa. Πρώτα κοιτάμε την ΑΕΚ και θα επιλεγούν αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Για το τι προβλήματα έχει:«Με την εξαίρεση του Γκάρι όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά. Υπάρχουν κάποιοι φορτωμένοι με κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης αλλά γενικά η ομάδα είναι καλά».

Δείτε επίσης