Σπορ

Μπ. Σίμονς: Ευλογημένος που ήρθα στους Νετς, έζησα πολύ δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στα παρκέ» τόνισε ο νέος παίκτης των Μπρούκλιν Νετς, Μπεν Σίμονς

flqg3-zwyaiult3_190155

Ο Μπεν Σίμονς «έσπασε τη σιωπή του» κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο 25χρονος Αυστραλός αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, στην πνευματική και τη φυσική του κατάσταση, στους Σίξερς, αλλά και στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ψυχική μου υγεία δεν είχε να κάνει με το trade. Ήταν ένα σύνολο προβλημάτων που αντιμετώπιζα στην προσωπική μου ζωή, στα οποία δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Βρίσκομαι εδώ τώρα και νιώθω ευλογημένος που ήρθα σε ένα σύλλογο σαν αυτόν. Απλώς ανυπομονώ να να επιστρέψω στα παρκέ και να χτίσουμε κάτι πολύ όμορφο εδώ», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Για μένα, το σημαντικό ήταν να είμαι καλά πνευματικά, έτσι ώστε να επιστρέψω στα παιχνίδια. Αυτό ήταν κάτι που με προβλημάτιζε. Δεν είχε να κάνει με τους φιλάθλους, τους προπονητές ή με τα σχόλια που ακούστηκαν. Ήταν ένα προσωπικό μου θέμα. Οι Σίξερς το γνώριζαν. Είναι κάτι το οποίο συνεχίζω να αντιμετωπίζω, αλλά πλησιάζω στην ιδανική κατάσταση, έτσι ώστε να επιστρέψω στα γήπεδα».

Για τα αρνητικά σχόλια του κόσμου κατά τη διάρκεια της απουσίας του:
«Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό. Τους τελευταίους έξι μήνες, πολλοί μιλούσαν για την κατάστασή μου, χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, γιατί δεν ήξεραν. Έζησα μερικές πολύ δύσκολες στιγμές τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά τώρα είμαι απλά χαρούμενος με την κατάσταση που βρήκα στη νέα μου ομάδα. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Το ίδιο κάνει έξι μήνες τώρα».

Για το πώς τον καλωσόρισαν στους Νετς:
«Ο τρόπος που με καλωσόρισαν άπαντες στον σύλλογο ήταν υπέροχος. Μια πολύ θετική εμπειρία μέχρι στιγμής. Ανυπομονώ να δω αυτά που θα έρθουν στο μέλλον».

Για το πώς βλέπει το ότι θα έχει συμπαίκτες Ντουράντ και Ίρβινγκ:
«Νομίζω πως θα είναι τρομακτικό για τους αντιπάλους μας. Πολλά και διαφορετικά «όπλα» στο παρκέ. Στον ρυθμό που θέλουμε να παίζουμε, θα είναι εντυπωσιακό».

Για τη φυσική του κατάσταση μετά την εξάμηνη απουσία του από τα παρκέ:
«Αυτούς τους έξι μήνες συνέχισα να δουλεύω. Νιώθω αρκετά καλά. Πνευματικά, πλησιάζω στα επίπεδα που θέλω. Είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Νομίζω πως βρίσκομαι στον σωστό δρόμο».

Δείτε επίσης