Σπορ

«Βόμβα» Αμπράμοβιτς: Αφήνω την Τσέλσι - Ήταν στο στόχαστρο μετά και τις «καμπάνες» Τζόνσον

Παραχωρεί τη διαχείριση και την εποπτεία των «μπλε» στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας

roman

Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, όπως αναφέρει ο ίδιος με προσωπική δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, ενώ παραχωρεί τη διαχείριση και την εποπτεία των «μπλε» στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, καθώς ο Ρώσος μεγιστάνας είναι ανεπιθύμητος στη Μεγάλη Βρετανία, μετά τις κυρώσεις που ανακοίνωσε πριν από μερικά 24ωρα ο Μπόρις Τζόνσον, ως επακόλουθο της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Πιο αναλυτικά, η δήλωση του Αμπράμοβιτς

«Στη διάρκεια της σχεδόν 20ετούς διοίκησής μου στην Τσέλσι, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως καθοδηγητή του συλλόγου, η δουλειά του οποίου είναι να διασφαλίζει πως θα είμαστε επιτυχημένοι όπως σήμερα, αλλά και για να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα έχουμε θετική επίδραση στις κοινότητές μας.

Πάντα έπαιρνα αποφάσεις με γνώμονα το καλό της Τσέλσι και παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και σήμερα παραχωρώ στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος του κλαμπ την εποπτεία και τη φροντίδα της Τσέλσι.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι οι κατάλληλοι για να τρέξουν τα συμφέροντα του συλλόγου, τους παίκτες, το σταφ και τους οπαδούς».


https://twitter.com/ChelseaFC/status/1497643978468044810?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7C

Δείτε επίσης