Σπορ

Μαρία Σάκκαρη: «Θέλω να μείνω εδώ ως το τέλος»

Τι δήλωσε η τενίστρια

Μαρία Σάκκαρη: «Θέλω να μείνω εδώ ως το τέλος»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την εξαιρετική της σεζόν, με εντυπωσιακή παρουσία και στο φημισμένο τουρνουά Indian Wells της Καλιφόρνια, όπου και βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά τη νίκη της επί της Ντάρια Σάβιλ, που αποσύρθηκε με τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και ευχήθηκε να μείνει μέχρι τέλους στο BNP Paribas Open.


Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη
«Ήμουν ενθουσιασμένη που θα έπαιζα αυτό το ματς, ξεκίνησα καλά και ήμουν έτοιμη να το τελειώσω όπως το ξεκίνησα. (σ.σ. Η Σάβιλ) δεν αισθανόταν, όμως, καλά και της είπα ότι εύχομαι να γίνει καλά σύντομα. Έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά, νίκησε πολύ καλές παίκτριες, αλλά υπέφερε και της εύχομαι τα καλύτερα».

Για την τακτική της: «Η Ντάρια είναι μια παίκτρια που επιστρέφει πολλές μπάλες και κινείται καλά. Πριν το ματς μίλησα με τον Τομ (σ.σ. Χιλ, ο προπονητής της) και μου είπε να φροντίσω να είμαι επιθετική και να κάνω το παιχνίδι μου. Νομίζω ότι έκανα αυτό που έπρεπε σε αυτά τα πέντε γκέιμ και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό».

Για την πορεία της στο τουρνουά: «Νόμιζα ότι δεν θα ξαναπετύχαινα νίκη εδώ (σ.σ. είχε να νικήσει από το 2018). Νιώθω μεγάλη έκπληξη και έχω κίνητρο γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και θέλω να μείνω εδώ μέχρι το τέλος».

Δείτε επίσης