Σπορ

Τσούμπερ: «Είμαι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ, είναι μια καταπληκτική ομάδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Ελβετός

Τσούμπερ: «Είμαι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ, είναι μια καταπληκτική ομάδα»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο Στίβεν Τσούμπερ, εκτός από την πίστη του για αποτέλεσμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε στη NOVA και την ικανοποίησή του για όσα έχει συναντήσει στην ΑΕΚ από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσούμπερ στη NOVA:
Για το γεγονός ότι φέτος έχει αγωνιστεί περισσότερο και από τις τελευταίες δύο σεζόν: «Καλό το στατικό αυτό, αλλά δεν με απασχολεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα να κερδίζει, να πηγαίνει καλά, ανεξάρτητα από τα λεπτά συμμετοχής που θα έχω».

Για το αν βλέπει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ μετά και την τρίτη αλλαγή προπονητή: «Είναι αλήθεια ότι κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία και το δικό του στυλ. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος με τον νέο προπονητή. Δεν έχει δουλέψει στο παρελθόν στην πρώτη κατηγορία, αλλά η δουλειά που γίνεται από το σύνολο του τεχνικού επιτελείου είναι καλή, είμαι ευχαριστημένος και τα περνάμε καλά στις προπονήσεις».

Για τη σεζόν που είχε στην ΑΕΚ προσωπικά: «Θέλω πάντα από τον εαυτό μου να βελτιώνομαι. Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά και να δίνω τα πάντα προσπαθώντας να βελτιωθώ και να βοηθάω την ομάδα. Βρίσκομαι σε μια καταπληκτική ομάδα, σε έναν μεγάλο σύλλογο. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται, δίνουν το “παρών” με το δικό τους πάθος και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα οπότε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος».

Δείτε επίσης