Σπορ

Πάλμα: Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου το γκολ με τον Άρη

«Να συνεχίσω να "μεγαλώνω" μαζί με τον Άρη» τόνισε ο Λουίς Πάλμα

Πάλμα: Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου το γκολ με τον Άρη
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο Λουίς Πάλμα σκόραρε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα την ΑΕΚ, με τον 21χρονο επιθετικό να εκφράζει τη χαρά του για το πρώτο του γκολ με τους «κίτρινους».

Μιλώντας σε μέσο της Ονδούρας και στην ιστοσελίδα deportestvc.com, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Θεό για το πρώτο του τέρμα, και ανέφερε ότι ο Άρης αποτελεί μία μεγάλη ομάδα και θέλει να «μεγαλώσει» μαζί του.

«Είμαι ευγνώμων στον Θεό για το πρώτο μου γκολ στην Ευρώπη. Σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Ελπίζω να έρθουν πολλά περισσότερα. Είναι μία μοναδική στιγμή. Σιγά-σιγά θα προσαρμοστώ καλύτερα. Σκέφτομαι από τώρα το μέλλον κι ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να πετύχω τους στόχους μου. Οι στόχοι μου είναι εκεί έξω, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να συνεχίσω να «μεγαλώνω» μαζί του», όπως ανέφερε ενώ για την προσαρμογή του στη χώρα μας, δήλωσε:

«Μου αρέσει η πόλη, η προσαρμογή μου πηγαίνει καλά και μου αρέσει εδώ. Το πιο δύσκολο για μένα είναι το φαγητό. Κάποιες φορές αγοράζω, κάποιες άλλες μαγειρεύω μόνος μου»

Δείτε επίσης