Σπορ

Γκάρι Νέβιλ: «Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη Γιουνάιτεντ»

«Η ομάδα δεν έκανε απολύτως τίποτα» τόνισε ο άλλοτε δεξιός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων»

Γκάρι Νέβιλ: «Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη Γιουνάιτεντ»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τη βαριά ήττα (4-0) αλλά και την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ σχολίασε ο Γκάρι Νέβιλ.

Ο άλλοτε δεξιός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», ο οποίος είναι πλέον σχολιαστής του Sky Sports τόνισε πως στα τόσα χρόνια που παρακολουθεί την ομάδα, αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση της.

«Ήταν μια απογοητευτική βραδιά, αλλά νομίζω πως κάθε οπαδός της Γιουνάιτεντ το περίμενε. Δεν πρέπει να υπήρχε ούτε ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ που να ήταν αισιόδοξος πριν την έναρξη του ντέρμπι. Προσπαθείς να ελπίσεις πως κάτι καλό μπορεί να συμβεί, αλλά η ομάδα δεν έκανε απολύτως τίποτα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος έσπευσε να προσθέσει τα εξής: «Είναι προβλέψιμο πλέον. Υπάρχουν ορισμένοι καλοί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Δεν έχω ιδέα πως να εξηγήσω το γεγονός ότι έχοντας τερματίσει στη δεύτερη θέση της Premier League πέρσι, φτάσαμε στο σημείο η ομάδα να είναι στη χειρότερη κατάστασή της εδώ και 42 χρόνια που την παρακολουθώ. Δεν έχω ξαναδεί την ομάδα τόσο κακή όσο είναι τώρα. Δεν έχω ξαναδεί τη Γιουνάιτεντ να είναι τόσο κακή σε ένα παιχνίδι. Οι παίκτες είναι διαλυμένοι ψυχολογικά. Ορισμένοι από αυτούς είναι καλοί και έχουν ταλέντο, αλλά είναι τελειωμένοι για φέτος. Ένα χάλι».

Δείτε επίσης