Σπορ

Παπασταθόπουλος: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σίγουρα μια απάντηση»

«Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού» τόνισε ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων»

Παπασταθόπουλος: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σίγουρα μια απάντηση»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί μια απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν τον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στο κανάλι των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη τίτλου στην Τούμπα.

«Νιώθω υπέροχα. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, μια χρονιά με χαρές και λύπες. Είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα σε μια χρονιά που αμφισβητηθήκαμε πάρα πολύ. Υπήρξαν στιγμές που δεν δείξαμε το καλύτερό μας πρόσωπο, αυτό που μπορούμε να βγάλουμε. Παρόλα αυτά η σταθερότητα μάς έφερε εδώ και γιορτάζουμε τον τίτλο, το πρωτάθλημα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα», είπε αρχικά στο Olympiacos TV.

-Μίλησες για αμφισβήτηση. Η απάντησή σας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος;

«Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι σίγουρα μια απάντηση. Το πρωτάθλημα είναι πάντα ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού. Καταφέραμε τον πρώτο μας στόχο, δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου που μας πίκρανε. Θέλαμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Η χρονιά ήταν δύσκολη, είχε και αναποδιές λόγω Covid και τραυματισμών. Κρατάμε το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια ώστε να βγάλουμε το πρόσωπο που πρέπει».

-Στα αποδυτήρια τι έγινε;

«Έγινε το αναμενόμενο. Όταν εξασφαλίζεις τον τίτλο και μαθηματικά σου φεύγει λίγο πίεση και σου βγαίνει η χαρά. Μένουν κάποια παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και να δείξουμε ότι είμαστε πρωταθλητές».

Δείτε επίσης