Σπορ

Παπασταθόπουλος: «Ακόμα ένας τελικός με τον Παναθηναϊκό»

«Δεν έχουμε κερδίσει φέτος τον Παναθηναϊκό» τόνισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού

Παπασταθόπουλος: «Ακόμα ένας τελικός με τον Παναθηναϊκό»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

«Τελικό» χαρακτήρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το σαυριανό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova:

Για την απόδοση του Αβραάμ και του Μπαγκαλιάνη κόντρα στον Άρη: «Σίγουρα ήταν πολύ καλός. Γενικά η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Παίξανε παιδιά με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ και την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η αξία του Αβραάμ είναι γνωστή.

Είναι παράδειγμα για όλους τους νέους. Η δουλειά που κάνει στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο είναι πολύ σημαντική. Ο Μπαγκαλιάνης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ευελπιστούμε να βρίσκεται μαζί μας για να μπορέσει κάποια στιγμή να παίξει και άλλα παιχνίδια και να έχει μια ολοκληρωμένη παρουσία με την ομάδα».

Για τις φήμες που υπήρχαν για την ομάδα: «Πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας, οτιδήποτε υπήρχε στον αέρα, έδειξε ότι όλα είναι λόγια. Επειδή γενικά στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα ακούγονται πάρα πολλά, είχα πει μετά τον αγώνα στην Τούμπα, όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικός, έτσι θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει νίκη με τον Παναθηναϊκό και αν αποτελεί κίνητρο για την ομάδα: «Είναι ένας ακόμα τελικός, πολύ σημαντικό. Δεν έχουμε κερδίσει φέτος τον Παναθηναϊκό. Μας επηρέασε η ήττα στη Λεωφόρο. Με το μαχαίρι στα δόντια, πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν είναι στόχος για τον Ολυμπιακό να κλείσει τη σεζόν, έχοντας καλύτερη επίθεση και άμυνα: «Τα στατιστικά δείχνουν κάποια εικόνα, όχι ολοκληρωτικά της ομάδας. Το αμυντικό κομμάτι με ενδιαφέρει και θέλω να πω ότι σαν εικόνα μέσα στο πρωτάθλημα, είχαμε καλή εικόνα. Προς το τέλος χάσαμε τη συνοχή μας και δεχθήκαμε γκολ, κάτι που δεν μας άρεσε καθόλου, σίγουρα με ενδιαφέρει η εικόνα μας».

Δείτε επίσης