Σπορ

Λουτσέσκου: «Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%»

«Πρέπει να τερματίσουμε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε το Κύπελλο» τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάλεσε τους παίκτες του να δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους από δω και πέρα ώστε να μην γκρεμιστεί ό,τι έχτισαν στην εφετινή σεζόν.

Αυτές οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ έχουν αναρτηθεί σε ένα βίντεο στα social media της ομάδας… Ο «General» για την αντίδραση και τη μάχη, προκειμένου να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αναφέρει η ανάρτηση η οποία συνοδεύεται από το βίντεο με τις δηλώσεις με αποδέκτες τους παίκτες του…

«Kανείς δεν το θέλει αυτό φυσικά, παλεύουμε για να μη συμβεί. Ήδη είχαμε μία συνάντηση στα αποδυτήρια με τους παίκτες που είναι εδώ και μιλήσαμε για την πορεία μας ως εδώ, για το τι χτίσαμε, για το τι ρισκάρουμε τώρα. Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%, να παλέψει κόντρα στην πνευματική του κούραση γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Αν θέλουμε να έχουμε μία καλή κι επιτυχημένη σεζόν, πρέπει να τερματίσουμε σε καλή θέση στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε το Κύπελλο. Είναι σημαντικό ότι ο καθένας ξεχωριστά, πρέπει να αντιδράσει. Δε θέλω να μιλήσω για το αν θα χαθεί η δεύτερη θέση, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Είναι στο χέρι μας να παίξουμε, να παλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε. Να τα δώσουμε όλα και βήμα-βήμα να έρθουν κι αυτοί που είναι εκτός τώρα και να έχουμε έτσι περισσότερες πιθανότητες διαφορετικής διαχείρισης, κυρίως κατά τη διάρκεια των αγώνων», αναφέρει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.


Δείτε επίσης